Yleinen

Kuvat 2

Lapsikuvat
Lapsikuvissa tärkeää on lapsen viihtyminen kuvaustilanteessa. Tähän päästään studiossamme löytyvillä rekvisiitoilla. Myös lasten vanhempien osallistuminen kuvaustilanteeseen on välttämätöntä onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Kuvaamme tarvittaessa myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin.

Rippikuvat
Rippikuvissa haluan korostaa nuoren olemusta aikuisuuden kynnyksellä. Mahdollisuus myös miljöökuviin studiomme edustalla olevassa puutarhassa ja Porin kansallisessa kaupunkipuistossa.
Kuvamme tarvittaessa myös sunnuntaisin

Ylioppilaskuvat
Yksilölliset ja persoonalliset ylioppilaskuvat syntyvät yli 20 vuoden ammattitaidolla studiossa ja miljöössä. Mahdollisuus myös miljöökuviin studiomme edustalla avautuvassa puisto- ja jokirantamaisemassa. Toteutamme myös juuri sinun toiveidesi mukaiset ideat! Soita ja varaa kuvausaikasi!

Hääkuvat
Kuvaamme hääkuvat studiossa sekä miljöössä. Viehättävän kotistudiomme edustalla avautuu Porin kansallinen kaupunkipuistomaisema sekä Kirjurinluodon jokiranta. Toteutamme hääparin yksilölliset toiveet edulliseen hintaan. Varatkaa kuvausaikanne ajoissa!

Model
Palkittu, paras kuvaaja Miss www Finland kilpailussa v.2004! Mitäpä, jos tekisitkin itsestäsi mallikansion! Soita, niin keskustellaan asiasta!

You may also like...