STUDIO JYRKI TOIVANEN, UUTISIA 2014

– Työskentelen valokuvauksen päätoimisena tuntiopettajana Ingmanin käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa, Siilinjärvellä ( vuodesta 2011 alkaen) www.ingmanedu.fi

– Palvelen valokuvausasioissa lähinnä viikonloppuisin ja kesäisin (lapsi-, lemmikki-, yo-, rippi-, hää-, lehti- sekä tuote- ja mainoskuvaukset). Kuvaustiedustelut p. 0400-594407 / jyrki.toivanen (at) gmail.com

– Taiteen maisteriksi (TaM) valmistuin Aalto yliopistosta, taidekasvatuksen laitokselta vuonna 2010. Opinnäytetyössäni tutkin maiseman ja kulttuuriperintökohteen terapeuttisia mahdollisuuksia valokuvauksen kontekstissa

– Vuonna 2010 edustin yhdessä Pomarkun lukion kuvataiteen opiskelijoiden kanssa Suomea kansainvälisessä, Italian maatalousministeriön järjestämässä, terveellisen ruoan puolesta kampanjoivassa videokilpailussa Food4You, Venetsiassa ja Roomassa.

– Teen opetustyötä kuvataiteenopettajana Pomarkun lukiossa ja yläasteella, Porin Työväenopistossa (digitaalinen kuvaus ja kuvankäsittely) sekä tuntiopettajana Turun yliopiston kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen laitoksella.

– Kirja Tuntematon saaristo – Selkämeren eletty ja koettu maisema, Otava 2006, julkaistiin marraskuussa 2006. Kirja sisältää yli 30 kuvaamani kuvaa Selkämeren saarilta. Kuvat ovat kuvatut pääosin vuoden 2005 kuluessa.

– Valmistuin filosofian maisteriksi toukokuussa 2006 Turun yliopistosta, kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen laitokselta

– Kesän 2005 kuvaukset ovat alkaneet. Ylioppilaat, hääparit, rippinuoret ja lapset pitävät minut toimeliaana läpi kesän. Myös Turun Yliopiston kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen kanssa yhteistyössä tehtävä Selkämeri –projekti tarjoaa mielenkiintoisen kuvaushaasteen. Kesän, syksyn ja alkutalven aikana kuvaan Selkämeren saarten maisemia ja ihmisiä Kuuskajaskarista Ouran saaristoon.

– Myös opintoni etenevät. Tavoitteena on saada gradu valmiiksi tämän vuoden loppuun mennessä. Tutkimukseni työnimi on ”Valokuvaajat Pori-kuvan luojina 1856-1920”.

– Palvelemme teitä kaikissa kuvausasioissa. Studiomme asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 16.00-18.00 Varpuskuja 10:ssä (katso: varaukset&tiedustelut). Muistakaa varata kuvausaikanne aina hyvissä ajoin! Näin varmistamme aikataulujen sopivuuden puolin ja toisin.
Yst. terv. Jyrki